Waarom onze vakmensen ook vernieuwers en voorzieners zijn (en hoe ze bijdragen aan uw doelen)

Als u op zoek gaat naar een facilitaire partner, staat deskundigheid waarschijnlijk bovenaan uw lijstje. Maar ook klantgerichtheid, proactiviteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Een utopie, denkt u? Niet als u met EAZER in zee gaat, want al die eigenschappen combineren we – binnen verschillende expertisedomeinen, zoals schoonmaak, industriële reiniging, glaswas, onderhoud en outsourcing van technische profielen – in een totaalaanpak die afgestemd is op wat uw bedrijf nodig heeft. Daarnaast zijn onze medewerkers niet alleen vakmensen, maar ook voorzieners en vernieuwers. Echte troeven dus voor uw bedrijf. Maar wat betekent dat nu concreet voor u?

Vakmensen

Echte krakken in hun vak, hoort u weleens in de volksmond. Die wijsheid geldt voor elke EAZER-medewerker. Wat maakt hen tot echte beroepsprofessionals in hun ervaringsdomein schoonmaak, industriële reiniging, glaswas en technisch onderhoud?

o    Knowhow
Dankzij gespecialiseerde trainingen en continue opleidingen  op de werkvloer én in verschillende sectoren blijven onze teams op de hoogte van de laatste nieuwigheden en doen ze een schat aan ervaring op, van technieken voor (industriële) schoonmaak en glaswas tot inzicht in onderhoudswerken en technische vraagstukken. Die waardevolle knowhow nemen ze mee naar uw opdrachten.


o    Kwaliteit
Zorgvuldig werk is een prioriteit voor onze teams. Met veel precisie en oog voor detail werken ze uw opdrachten van a tot z af. Bovendien zijn ze betrouwbaar en consistent in alles wat ze in handen nemen. Daardoor krijgt u continuïteit en kwaliteit, twee belangrijke factoren om uw doelstellingen te realiseren.

 

foto

Voorzieners

Uitvoeren? Dat kunnen we. Maar we doen meer: we kijken vooruit, denken met u mee en coördineren al uw facilitaire opdrachten, zodat ze naadloos in elkaar overvloeien en u niet hoeft wakker te liggen van uw schoonmaak, industriële reiniging, ramenwas en (technisch) onderhoud. Onze teams blinken uit in:


o    Planning
De voorbereiding is de sleutel tot succes, dat beseffen we bij EAZER heel goed. Daarom kijken we bij planningen niet alleen naar vandaag en morgen, maar ook verderop in de toekomst en passen we flexibel aan in functie veranderende noden. Die proactiviteit voorkomt eventuele problemen en stilstand van bijvoorbeeld machines en apparatuur op uw werkvloer.

o    Opvolging
We leiden uw opdrachten van a tot z in goede banen, maar we volgen ook nauwgezet op, spelen kort op de bal en sturen bij waar nodig. Samen met onze werfleiders bespreekt en evalueert op frequente tijdstippen het verloop van al uw opdrachten. Op die manier verbeteren we continu onze dienstverlening en vertrouwt u op de beste resultaten.

foto

Vernieuwers

Innovatie is een fundamenteel onderdeel van de EAZER-filosofie. Nieuwe trends pikken we op en integreren we, waar mogelijk, in vooruitstrevende technieken die de effectiviteit en efficiëntie ten goede komen. Technologische vernieuwing uit zich bij EAZER in:


o    Procesverbetering 
Waar er processen zijn, is er ruimte voor verbetering. En daar werken we bij EAZER continu aan dankzij een innovatieve mindset. Vanuit analyses en evaluaties passen we onze diensten aan zodat de productiviteit verhoogt en uw resultaten beter worden.

o    Duurzaamheid
Innovatie en duurzaamheid gaan bij EAZER hand in hand. We implementeren daarom alleen maar nieuwe technieken als ze ook de ecologische voetafdruk verkleinen en geen afbreuk doen aan het werkcomfort van u en uw medewerkers.

Benieuwd naar de aanpak van onze vakmensen, voorzieners en vernieuwers? Neem contact op.

Op de hoogte blijven van ons EAZER-nieuws?

Blijf op de hoogte