Duurzaamheid: meer dan een kernwaarde van EAZER

Bij EAZER is duurzaamheid meer dan een keuze, het is een essentieel onderdeel van hoe we werken en denken. We zijn dan ook ontzettend trots op onze erkenning door het United Nations Institute for Training en Research als SDG Pioneer en SDG Champion. Daarmee benadrukken we ons continue engagement om de duurzaamheidsdoelstellingen (SDG’s) van de VN elke dag om te zetten in de praktijk. Van beleid tot op de werkvloer.

Van kernwaarde naar concrete acties


EAZER staat voor actie. Ons hele team zet zich dan ook in om concrete resultaten te realiseren: van armoedebestrijding en gezondheidsbevordering tot welzijn en opleidingen. Daarnaast focussen we ook op gendergelijkheid, duurzame energie en eerlijke arbeidspraktijken, met speciale aandacht voor de integratie van asielzoekers in de arbeidsmarkt. 


“Onze inzet versterken we met de Sustainability Academy binnen de ITZU Group. Daar bieden we workshops, webinars en interactieve oefeningen aan over uiteenlopende onderwerpen, van waterbesparing tot de integratie van duurzaamheid in bedrijfsprocessen. Deze Sustainability Academy werd opgericht om zowel onze medewerkers als bedrijven, klanten, leveranciers en stakeholders te inspireren en aan te zetten tot duurzamer gedrag", aldus Guy Strauven, Wellbeing en Sustainability Director van de ITZU Group. 


Milieuvriendelijk en innovatief tot in de kern


Onze aanpak bij EAZER is milieuvriendelijk tot in de kern. Zo gebruiken we dagelijks duurzame schoonmaakmiddelen, minimaliseren we papiergebruik dankzij digitalisering, en hebben we oog voor elk klein detail dat onze ecologische voetafdruk kan verkleinen. 


Continu duurzaamheidsproces binnen EAZER


Ons pad naar duurzaamheid is een continu proces van verbetering en innovatie. We verdiepen ons actief in de ontwikkeling en implementatie van strategieën die niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook een gezondere en veiligere omgeving creëren voor onze medewerkers, klanten en de omgeving waarin we actief zijn.


"In ons streven naar duurzaamheid bij EAZER zien we elke actie als een kans om zowel ons bedrijf als onze planeet te verbeteren. Daarin proberen we ook altijd om net een stap verder te gaan, niet alleen binnen onze industrie, maar ook als voorbeeld voor andere bedrijven. Duurzaamheid is meer dan een beleid, het is onze belofte aan de toekomstige generaties," besluit Luc Lormans, CEO van EAZER.

Meer weten over onze duurzame aanpak? Neem contact op met EAZER

 
EAZER imec 4636

Op de hoogte blijven van ons EAZER-nieuws?

Blijf op de hoogte