Cleanrooms perfect onderhouden dankzij onze workspace experts

Er zijn ruimtes die meer en specifieker onderhoud vragen dan andere. En dan hebben we het niet over de kleinste kamertjes in bedrijven, maar over cleanrooms. Dat zijn plaatsen die speciaal ontworpen zijn om contaminatie binnen een productproces of onderzoek te beperken en zelfs uit te sluiten. Denk maar aan ziekenhuizen, laboratoria of farmaceutische bedrijven. Want daar kunnen stof, vezels, micro-organismen … behoorlijk veel roet in het eten gooien. Om al die spelbrekers geen kans te geven en een hoge zuiverheidsgraad te behouden, halen onze EAZER-workspace experts alles uit de kast. Maar hoe doen ze dat?

 

Vast team van opgeleide vakmensen


Bij EAZER zetten we geen schoonmaakploegen aan het werk, maar echte workspace experts die de juiste knowhow hebben op vlak van technieken, producten, procedures en veiligheid. Dat realiseren we door hen grondig op te leiden, niet alleen bij de start, maar gedurende hun hele loopbaan bij EAZER. En vooral: de opleidingen en de inhoud ervan organiseren we in samenspraak met onze klanten. Want het is belangrijk om oog te hebben voor bedrijfseigen factoren en zo de juiste accenten te leggen in het volledige reinigingsproces.

Elke medewerker krijgt ook maandelijks een opfrissingscursus. Zo blijven niet alleen alle protocollen top-of-mind, maar groeien onze mensen in hun vak en ervaren ze meer verbondenheid met de andere teamleden én het bedrijf waar ze tewerkgesteld zijn. Op elke werf is een vast team van vier tot twintig workspace experts actief, afhankelijk van de grootte. Geen constante wissels dus, maar continuïteit.

Doordachte procedures, hoogkwalitatieve producten


Samen met onze klanten zetten we processen op poten en overlopen we de nodige procedures: van schoonmaakfrequentie tot kledingwissels en producten. Niets ontsnapt aan ons oog voor detail. Cleanrooms worden daarom dagelijks gereinigd, en doorlopen om de zes tot acht weken een uitgebreide schoonmaak. Dat doen we met de juiste producten die de hoogste kwaliteitsnormen behalen, aangeleverd door het bedrijf. Samen met de facility manager/preventieadviseur brengen we alle nodige elementen voor een efficiënt en effectief schoonmaakproces in kaart, om van daaruit actie te ondernemen.

cleanroom

Permanente evaluatie op de vloer


Bij EAZER zijn we echter meer dan uitvoerende schoonmaakprofessionals, we denken mee met uw processen binnen uw cleanrooms. Naast het vaste team workspace experts rekent u op een werfleider die dagelijks alles opvolgt en in goede banen leidt, en een key accountmanager die wekelijks aanwezig is op de werkvloer. Maandelijks plannen we een evaluatie-overleg met uw facility manager/veiligheidsadviseur om de puntjes op de i te zetten en proactief in te spelen waar nodig. Via die open communicatie installeren we bovendien een aangename, maar vooral: resultaatgerichte langetermijnsamenwerking.
Om onze bestaande certificeringen te continueren en kwaliteit te handhaven, worden we bovendien jaarlijks onderworpen aan een externe audit.


Innovatieve mindset


Bij EAZER denken we altijd een paar stappen vooruit. Want er beweegt heel wat op vlak van hoogtechnologische reiniging, en zeker binnen veeleisende werkomgevingen zoals cleanrooms. Daarom slaan we momenteel de handen in elkaar met instanties en onderzoekscentra om nieuwe technieken te ontwikkelen die de cleanrooms van vandaag, en vooral die van morgen, cleaner dan clean houden.

Graag meer weten over onze aanpak voor cleanrooms? Neem contact op met EAZER

Op de hoogte blijven van ons EAZER-nieuws?

Blijf op de hoogte