Glaswas voor bedrijven? EAZER Facility focust op kwaliteit en effectiviteit

Schone ramen zijn meer dan een detail voor uw bedrijf, ze laten uw professionele reputatie extra schitteren en maken de werkomgeving aangenamer. Denk maar aan de nieuwe klant die gecharmeerd is door de fris ogende vergaderzaal met een helder zicht naar buiten, of de werknemer die meer productiviteit ervaart in een aangenaam kantoor met zuiver daglicht. Hallo bedrijfsgroei! Met onze expertise in glaswas voor bedrijven effenen we de weg naar loepzuivere resultaten.

Ramen wassen: een taak voor de specialisten van EAZER
Zonder strepen, spatten of vegen … ramen wassen is een echte kunst, zeker als u langer dan vandaag wil genieten van een glashelder effect. Een klus voor de echte specialisten dus? Dat klopt. Met EAZER rekent u op meer dan twintig jaar ervaring in professionele glaswas bij bedrijven. Onze teams staan (soms letterlijk) in de steigers om al uw ramenwas-opdrachten tot een perfect einde te brengen.


Onze ramenwassers blinken uit in:

  • vakmanschap: dankzij een stevig opleidingspakket en gespecialiseerde materialen beschikken onze window experts over de juiste knowhow om uw ramen weer te laten blinken. 

  • efficiëntie: onze teams maken gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken die uw ramen snel en grondig reinigen zonder uw bedrijfsactiviteiten te verstoren. Zo ervaart u geen downtime voor uw bedrijf.

  • innovatie: binnen EAZER blijven we continu bijleren over nieuwe trends en technieken in glaswas, zodat we onze reinigingsmethoden nog effectiever kunnen maken.

  • duurzaamheid: als VN-gecertificeerd SDG Champion verliezen we het duurzaamheidsaspect nooit uit het oog en gaan we aan de slag met respect voor mens en milieu. 

Al die factoren combineren we in een aanpak die continu focust op één doelstelling: kwaliteit.

g

Wist u dat …?

… onze ramenwassers geen uitdaging uit de weg gaan? Van binnen- tot buitenkant, van makkelijk tot moeilijk bereikbaar, van klein tot groot … elk raam pakken we met veel zorg aan.

… al onze glaswassers over VCA-attesten beschikken, zodat ze in de meest veilige omstandigheden aan het werk gaan?

… EAZER Facility kantoren in Limburg, West-Vlaanderen en Wallonië heeft? U rekent dus op regionale teams die snel ter plaatse zijn.

… we zelf een hoogtewerker hebben en drie osmose-voertuigen? Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over gespecialiseerde materialen en toestellen.

… we elke maand de uitrusting van onze teams vervangen, zodat ze met up-to-date en kwaliteitsvolle materialen werken?

… we onze diensten flexibel aanpassen aan uw werkschema en vereisten?

… u terechtkunt bij een vast aanspreekpunt voor al uw vragen over glaswas?

 

Op zoek naar een professionele ramenwasser voor uw bedrijf? Neem contact op met onze window experts.  

Op de hoogte blijven van ons EAZER-nieuws?

Blijf op de hoogte