Duurzaamheid bij EAZER: een blik op de toekomst

In een wereld die steeds meer vereist op vlak van milieubescherming en ecologie, zet EAZER vol in op duurzame waarden. Voor ons is duurzaamheid dan ook geen bijzaak, maar een cruciaal onderdeel van onze bedrijfsvoering en een drijvende kracht achter innovatie en positieve verandering. Elke dag zien we als een nieuwe kans om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zonder onze professionele doelstellingen uit het oog te verliezen.

In dit artikel gaan we dieper in op de specifieke acties en plannen van EAZER om onze duurzame doelen te realiseren. Van investeringen in baanbrekende technologieën tot productieve partnerships die onze directe omgeving en de wereld beter maken, we bouwen elke dag vastberaden aan een mooiere toekomst.

Innovatieve koploper
Bij EAZER zetten we intensief in op vernieuwingen met het oog op meer duurzaamheid. Meer nog: we mogen onszelf een innovatieve koploper noemen in onze sector. Zo hanteren we elke dag de meest geavanceerde, milieuvriendelijke technologieën – zoals slimme systemen voor waterbesparing – en doen we actief onderzoek naar nieuwe trends. Daarnaast maken we consequent milieubewuste keuzes, op korte en lange termijn. Ons wagenpark werd bijvoorbeeld volledig elektrisch, en we hanteren uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakproducten.


Samen sterker voor het milieu
Als het over duurzaamheid gaat, geloven we bij EAZER ook in de kracht van partnerships. Daarom reikt onze inzet verder dan onze eigen acties. We slaan de handen in elkaar met lokale initiatieven en leveranciers om recyclage en energiebesparing te stimuleren. Daarnaast organiseren we tal van acties om de betrokkenheid van de omgeving te stimuleren en zo meer collectief milieubewustzijn te creëren.


Medewerkersopleidingen rond duurzaamheid
Duurzaamheid begint bij de basis, bij elk individu. Daarom organiseren we op regelmatige basis uitgebreide trainingen voor onze medewerkers. Daarin belichten we niet alleen het belang van milieuvriendelijke producten en een correct gebruik ervan, maar focussen we ook op hoe hun persoonlijke acties een impact hebben op de wereld.

"Duurzaamheid is een van de fundamentele kernwaarden binnen EAZER en de ITZU Group. Het is essentieel dat al onze medewerkers deze waarde volledig omarmen. Daarom organiseren we regelmatig opleidingen om hen niet alleen bewust te maken van onze duurzaamheidsdoelen, maar ook om hen te motiveren en concrete handvaten te geven om deze doelen in hun dagelijkse activiteiten te integreren," aldus Joline Derwael, hr director van EAZER.    
 

foto

Groene certificering als norm
We zijn als organisatie vastbesloten om groene certificeringen voor onze diensten te behalen en te behouden. Daarom volgen we strikt de opgelegde voorschriften en normeringen, en onderstrepen we op die manier een overtuigd en doorleefd duurzaam engagement, in elke laag van onze organisatie.


Interactie met klanten en partners
Bij EAZER waarderen we feedback van klanten en partners, want het stelt ons in staat om constant te innoveren en onze diensten te optimaliseren met het oog op duurzaamheid. Daarom luisteren we actief naar hun meningen en suggesties, want die zijn cruciaal om continu te verbeteren. Maar we luisteren niet alleen, we integreren die feedback ook actief in onze strategieën, zodat we niet alleen vandaag, maar ook morgen kunnen inspelen op milieutrends en uitdagingen. Die interactieve benadering is een sleutelfactor in onze doorleefde duurzaamheidsstrategie. 

Ontdek hoe we binnen EAZER bouwen aan een mooiere toekomst

Op de hoogte blijven van ons EAZER-nieuws?

Blijf op de hoogte