Ramenwas en glaswas bij bedrijven door EAZER

Glaswas nodig? Schakel EAZER Facility in

Ramen wassen is een kunst. Daarom schakelt u best experts in voor een langdurig resultaat. Met EAZER rekent u op meer dan twintig jaar ervaring in professionele glaswas bij bedrijven, kortom: een betrouwbare partner met kennis van zaken. Onze teams staan dagelijks paraat en realiseren de meest uiteenlopende opdrachten in verschillende sectoren.

glaswas

Ramen wassen in uw bedrijf: onze window experts staan paraat

Onze teams bestaan uit professionele en goedopgeleide experts met een loepzuivere missie: ze wassen niet gewoon de ramen van uw bedrijf, ze laten ze blinken. Voor een streeploos resultaat maken ze gebruik van:

  • duurzame producten en technieken

  • eigen professionele materialen, zoals hoogtewerkers en osmose-machines

     

     

     

     

foto
glaswas

Glashelder resultaat voor u

Ramen die goed gereinigd zijn zorgen niet alleen letterlijk voor een glasheldere blik op de wereld, ze geven ook uw reputatie een boost. Dankzij een combinatie van specifieke glaswasmethodes en producten creëren we een duurzaam resultaat.

Op zoek naar traditionele schoonmaak voor uw kantoor, winkelruimte, school …? Onze teams staan paraat! Lees hier meer over onze expertise in schoonmaak.

Specifieke schoonmaakexpertise nodig om uw machines, apparatuur, cleanrooms of productielijnen te onderhouden? Lees hier meer over onze aanpak voor industriële reiniging.

Focus op duurzaamheid

Ook voor glaswas gaan we aan de slag met respect voor mens en milieu. Zo kiezen we steevast voor waterbesparende technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

EAZER en kwaliteit gaan hand in hand

We dragen kwaliteit hoog in het vaandel. En dat is geen vaag woord bij EAZER Facility, want we zetten het elke dag om in de praktijk. We behaalden dan ook met trots de nodige certificaten en kwaliteitslabels. Een mooie erkenning voor onze constante kwaliteitsfocus.

foto

Deel uitmaken van ons team ramenwassers?

Bij EAZER Facility kom je terecht in een warm team. Meer nog: we verwelkomen je als one of the family. Reken op een gevarieerde job die nooit verveelt, een portie (werk)plezier én alle kansen om je talenten te ontwikkelen.

Op zoek naar professionele glaswas voor bedrijven? Schakel de workspace experts van EAZER Facility in.

team

Op de hoogte blijven van ons EAZER-nieuws?

Blijf op de hoogte