Schoonmaakbedrijf EAZER Facility staat voor u klaar

Schoonmaak: al meer dan twintig jaar onze specialiteit

EAZER is niet zomaar een poetsfirma, de knowhow op vlak van schoonmaak zit al meer dan twintig jaar in onze genen. Die doorgedreven kennis zetten onze workspace experts in om van uw ruimtes letterlijk blinkende pareltjes te maken. Kortom: een schoonmaakbedrijf om op te vertrouwen!

facility

Als schoonmaakbedrijf leggen we de lat hoog

Altijd een stapje voor, dat typeert onze aanpak. De schoonmaakexperts bij EAZER Facility voeren uit, maar denken ook met u mee. We maken het verschil met:

  • Duurzame producten en technieken

  • 100% klantgerichtheid, dankzij maatwerk, constante opvolging en transparantie

  • smart cleaning dankzij data-analyse, monitoring en innovatieve apparatuur

 

facility
facility

Meer dan schoonmaak alleen

Tilt u uw bedrijf graag naar het volgende niveau? Dan is een blinkende bedrijfs- of winkelruimte geen detail, maar een must. Want dat boost niet alleen uw reputatie en uw klantenbestand, ook het welzijn van uw medewerkers vaart er wel bij. Want omgeving en productiviteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Maak het uzelf makkelijk en doe beroep op de workspace experts van poetsbedrijf EAZER Facility. Ze weten als geen ander hoe ze de schoonmaak van uw ruimtes moeten aanpakken, coördineren en opvolgen.

 

Specifieke schoonmaakexpertise nodig om uw machines, apparatuur, cleanrooms of productielijnen te onderhouden? Lees hier meer over onze aanpak voor industriële reiniging.

Mag het extra loepzuiver zijn? Dan komen onze window experts als geroepen. Ontdek hier alles over onze glaswas voor bedrijven.

Schoonmaakbedrijf voor verschillende sectoren

museum

Schoonmaak in museum

hospiltality

Schoonmaak in hospitality

kantoren

Schoonmaak in kantoren

winkels

Schoonmaak in winkels en retail

concertzaal

Schoonmaak in concertzalen

school

Schoonmaak in scholen

cleanroom

Schoonmaak cleanrooms

Focus op duurzaamheid

Water is natuurlijk een belangrijk onderdeel in de schoonmaak en heeft een aanzienlijke impact op het milieu én uw kostenplaatje. Daarom waken we altijd over een doordacht waterverbruik met efficiënte schoonmaaktechnieken en waterbesparende apparatuur. Daarnaast gebruiken we onze eigen probiotische producten die de ecologische voetafdruk verkleinen en de poetsresultaten aanzienlijk verbeteren.

EAZER en kwaliteit gaan hand in hand

Als poetsfirma dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. En dat is geen vaag woord bij EAZER Facility, want we zetten het elke dag om in de praktijk. We behaalden dan ook met trots de nodige certificaten en kwaliteitslabels. Een mooie erkenning voor onze constante kwaliteitsfocus.

foto

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf?

Bij EAZER Facility kom je terecht in een warm team. Meer nog: we verwelkomen je als one of the family. Reken op een gevarieerde job die nooit verveelt, een portie (werk)plezier én alle kansen om je talenten te ontwikkelen.

De perfecte schoonmaak van uw kantoor, winkel, school of een andere ruimte? Schakel de workspace experts van poetsbedrijf EAZER Facility in voor het beste resultaat.

team

Op de hoogte blijven van ons EAZER-nieuws?

Blijf op de hoogte