Interne opleidingen: dé weg naar omgevingen die nog beter werken

Een omgeving die werkt, en steeds beter werkt. Onze workspace experts halen het onderste uit de kan op uw werkvloer, omdat ze over de juiste kennis, knowhow en technieken beschikken. Een degelijke opleiding is dan ook een vast onderdeel van de onboarding en ontwikkeling van nieuwe medewerkers. Opleidingen zien we bovendien niet als een eenmalig, losstaand gegeven bij EAZER, maar als een ongoing proces.

 

Start-to-EAZER


Bij EAZER Facility krijgen alle arbeiders een startopleiding van 30 uur, in samenwerking met de VDAB. Daarin ontdekken ze alles over schoonmaaktechnieken, materialen en producten, maar ook ergonomie en veiligheid komen uitgebreid aan bod.

Omdat de regelgeving en de voorschriften in de schoonmaaksector regelmatig veranderen en vaak specifieke certificaten en attesteringen behaald moeten worden in functie van opdrachten bij klanten, krijgen alle medewerkers de nodige updates en resfresh-opleidingen na een bepaalde periode. Zo garanderen we dat alles correct verloopt en volgens alle veiligheidsvoorschriften.

Toolboxmeetings


Op de werkvloer worden ook frequent toolboxmeetings georganiseerd. Soms vlak voor een opstart van een opdracht, naar aanleiding van een eerdere evaluatie of een incident. Soms gericht rond bepaalde thema’s, zoals werkprocedures, veiligheid en preventie, … Op termijn zullen we die thema’s ook digitaal aanbieden, zodat nieuwe werknemers zich al kunnen inwerken en informeren nog voor ze aan de slag gaan.

Daarnaast zijn er ook sectorspecifieke opleidingen om bijvoorbeeld in de voedingssectorn chemische- of farmaceutische sector aan de slag te gaan, om op hoogte te werken of om VCA-, heftruck- of rolbrugattesten te behalen. De ploegbazen worden ook extra ondersteund door middel van trainingen rond leiderschap.

Bootcamp


Nieuwe bedienden bij EAZER worden opgenomen in het bootcamp van ITZU Group  en maken gebruik van het open opleidingsaanbod in functie van hun specifieke jobnoden: van trainingen rond stressmanagement en hr-wetgeving tot salesopleidingen. Hier gaan we ook regelmatig tijdens groeigesprekken in dialoog om de opleidingsbehoeften te bespreken en bij te sturen waar nodig.

Benieuwd naar de expertise van onze opgeleide workspace experts? Neem contact op.

groupe

Op de hoogte blijven van ons EAZER-nieuws?

Blijf op de hoogte